KOCAELİ / KARAMÜRSEL - Atatürk Ortaokulu

Okulumuzda Teknofest Tanıtım Toplantısı

07-02-202407-02-202407-02-202407-02-2024

Büyük Bir İlham Kaynağı Okulumuzda!

Bugün, geleceğin bilim kahramanlarının yetiştiği okulumuzun sınırlarını aşan bir ziyaretçimiz vardı: Kocaeli Teknofest Koordinatörü Büşra Gürses!

Teknofest'in heyecan verici dünyası hakkında bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşarak, öğrencilerimizin hayal güçlerini daha da genişletecek bir köprü kurdu.

Öğrencilerimizle buluşmasında, Gürses; inovasyon, teknoloji ve bilim dallarındaki farklı yarışma kategorilerini anlattı ve bu platformun genç zihinler için sunduğu fırsatlardan bahsetti.

Bize yol gösteren bu etkileşim ve bilgi alışverişi sayesinde öğrencilerimiz, kendi potansiyellerinin farkına varabilir ve gelecekte Teknofest gibi ulusal platformlarda yer alma heyecanını şimdiden yaşayabilirler.

Büşra Gürses'e okulumuza ve gençlerimize ayırdığı kıymetli zaman için minnettarız ve öğrencilerimizin bilim ışığında parlamasını sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yayın: 07.02.2024 - Güncelleme: 07.02.2024 09:27 - Görüntülenme: 29