KOCAELİ / KARAMÜRSEL - Atatürk Ortaokulu

BAŞVURU TARİHLERİ: 13 ŞUBAT -01 MART 2024

SINAV TARİHİ: 21 NİSAN 2024

BAŞVURU ŞARTLARI:

1.Türkiye Cumhuriyeti veya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

2.Mevzuatta belirtilen kayıt kabul şartlarını taşımak.

3.Ortaokullar,İmam Hatip Ortaokulları ve Özel Eğitim Okullarının 5,6,7,ve 8.sınıflarında öğrenci olmak.

4.İlköğretim ve ortaöğretim okullarında sınavın yapıldığı yıl okul değiştirme yaptırımı cezası almamış olmak.

5. Ailenin bir önceki mali yıla (2023)ait yıllık gelir toplamından fert başına düşen miktar 111.600 (yüz on bir bin altı yüz )lirayı geçmemesi gerekir. Gelirin tespitinde ailenin 2023 yılında elde ettiği tüm gelirleri esas alınacaktır.

Not: -Başvuru yapmak isteyen velimizin okula gelmesi gerekmektedir. Veli olmadan başvuru alınmayacaktır.

-Başvuru esnasında EK1 Gelir beyan formu,Nüfus Kayıt Örneği ve 2023 yılının tamamına ait gelir belgesi istenecektir.Gelir belgesi mutlaka yılın tamamını göstermelidir.

-EK1 formu okulumuzdan temin edilebilir veya başvuru esnasında okulda doldurulabilir.

Başvuru kılavuzuna okulumuz web sitesinden,sosyal medya hesaplarından veya www.meb.gov.tr adresinden ulaşılabilir.

Atatürk Ortaokulu Müdürlüğü

Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için tıklayınız.

Yayın: 12.02.2024 - Güncelleme: 12.02.2024 10:32 - Görüntülenme: 28